SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum

OM kód: 203052/003 | 6720, Szeged Horváth Mihály u. 2-6.

Intézmény logo

Szegedi SZC Vedres István Technikum

HírekKözérdekű adatokEgészségügyKRÉTA

Karrier

matematika szakos oktató

Munkakör: matematika szakos középiskolai oktató Bérezés és juttatások: megegyezés alapján és a Munka Törvénykönyve szerint Pályázati feltétel: - felsőfokú szakirányú végzettség (matematika szakos középiskolai tanár) - büntetlen előélet Elvárás: - proaktív, jó kommunikációs képesség A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: - matematika-fizika szakos középiskolai tanári végzettség - középiskolában végzett oktató-nevelő munka A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: • szakmai önéletrajz • végzettséget igazoló dokumentumok • erkölcsi bizonyítvány • nyilatkozat, hogy a pályázatot harmadik fél is megismerheti A pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázati anyag elbírálását követően az elbírálás alapján értesített pályázók személyes beszélgetésen vesznek részt az intézmény székhelyén. Az alkalmazásról az igazgató javaslata alapján a Szegedi Szakképzési Centrum főigazgatója dönt. Az állás betöltésekor a hatályos jogszabályok szerint jogviszony létesítésekor próbaidő kikötése kötelező. A munkáltató fenntartja magának a visszavonás, valamint a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát.

Részletek, jelentkezés

  Jelentkezési határidő
  2023. június 15.
  Munkaviszony jellege
  határozott idejű munkaviszony, teljes munkaidő
  Munkavégzés helye
  Szegedi SZC Vedres István Technikum (6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.)

takarító

Munkakörbe tartozó feladatok: intézmény takarítás. Munkabér: A munkabér a felek közötti megállapodáson, illetve a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény vonatkozó rendelkezésein alapul. Pályázati feltételek: - alap- vagy középfokú képesítés A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: • Önéletrajz • Végzettséget és/vagy képzettséget igazoló okiratok másolata • Nyilatkozat a pályázó hozzájárulásáról, hogy a pályázatban szereplő adatokat a jogszabályokban SZSZC Adatvédelmi szabályzatában (honlapon elérhető) felhatalmazott személyek megismerhessék • COVID-19 védőoltás felvételét igazoló okmány másolata • Továbbá minden olyan irat, amelyet a pályázó a pályázat szempontjából fontosnak tart A pályázat benyújtásának határideje: 2022.01.03. A pályázat elbírálásának határideje: 2022.01.07. A munkakör betölthetőségének időpontja: a pályázat elbírálását követően azonnal. Jelentkezni önéletrajz megküldésével lehetséges az alábbi e-mail címre: igazgato@vedresiskola.hu. A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: A pályázati anyag elbírálását követően az elbírálás alapján értesített pályázók személyes beszélgetésen vesznek részt az intézmény székhelyén. Az alkalmazásról az igazgató javaslata alapján a Szegedi Szakképzési Centrum kancellárja dönt. A munkáltató fenntartja magának a visszavonás, valamint a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát.


  Jelentkezési határidő
  2022. január 03.
  Munkaviszony jellege
  határozott idejű munkaviszony, teljes munkaidő
  Munkavégzés helye
  Szegedi SZC Vedres István Technikum (6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.)

portás és takarító

Munkaviszony időtartama: 2022.01.10. napjától 2022.08.31. napjáig. 3 hónapos próbaidő kikötése mellett. Munkavégzés helye: Szegedi SZC Vedres István Technikum (6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.) Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidős (heti 40 óra). Beosztás szerinti állandó délutános munkavégzés. Munkakör: kapcsolt munkakör (6 óra portaszolgálat, 2 óra takarító). Munkabér: A munkabér a felek közötti megállapodáson, illetve a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény vonatkozó rendelkezésein alapul. Munkakörbe tartozó feladatok: Iskolai portaszolgálat ellátása. Ellenőrzi a be- és kilépő személyforgalmat. Gondoskodik a létesítmény nyitásáról és zárásáról. Kezeli a portán elhelyezett telefonkészüléket és kapcsolja a bejövő hívásokat. Intézmény takarítás. Pályázati feltételek: - alap- vagy középfokú képesítés A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: • Önéletrajz • Végzettséget és/vagy képzettséget igazoló okiratok másolata • Nyilatkozat a pályázó hozzájárulásáról, hogy a pályázatban szereplő adatokat a jogszabályokban SZSZC Adatvédelmi szabályzatában (honlapon elérhető) felhatalmazott személyek megismerhessék • COVID-19 védőoltás felvételét igazoló okmány másolata • Továbbá minden olyan irat, amelyet a pályázó a pályázat szempontjából fontosnak tart A pályázat benyújtásának határideje: 2022.01.03. A pályázat elbírálásának határideje: 2022.01.07. A munkakör betölthetőségének időpontja: a pályázat elbírálását követően azonnal. Jelentkezni önéletrajz megküldésével lehetséges az alábbi e-mail címre: igazgato@vedresiskola.hu. A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: A pályázati anyag elbírálását követően az elbírálás alapján értesített pályázók személyes beszélgetésen vesznek részt az intézmény székhelyén. Az alkalmazásról az igazgató javaslata alapján a Szegedi Szakképzési Centrum kancellárja dönt. A munkáltató fenntartja magának a visszavonás, valamint a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát.


  Jelentkezési határidő
  2022. január 03.
  Munkaviszony jellege
  határozott idejű munkaviszony, teljes munkaidő
  Munkavégzés helye
  Szegedi SZC Vedres István Technikum (6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.)

Partnereink

SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum


Szegedi SZC Vedres István Technikum

6720, Szeged Horváth Mihály u. 2-6.

Telefon: +36 (62) 547-160

E-mail: info@vedresiskola.hu

OM azonosító: 203052/003


2024Szegedi SZC Vedres István Technikum